COTTEREL-MAIN
Wide Open Space
15th January 2016
WALKER-MAIN
Timeless Classic
19th January 2016

A Statement Kitchen

< Back To Our Portfolio

TRADITIONAL BESPOKE KITCHEN WITH SILESTONE WORKTOPS – WICKERSLEY, ROTHERHAM

This barn originally had a small isolated kitchen and our client had ambitions to create a large statement kitchen within the property. Russell & Hutton project managed the entire refurbishment which included relocating the kitchen to where the lounge and office had been.

This conversion had a huge impact on the property and created large open space for the whole family to enjoy. We were able to create light from the vaulted ceilings and used Grigio tiles for the floor and hand painted colours for the traditional beams and cabinets to create a bright, fresh and interesting finish. We concealed the appliances so our client could easily keep this kitchen in immaculate condition.

We love the large central island under the vaulted ceilings and beams creating a welcoming and sociable space.